start 24 uur waterstof challenge

 

Wat is de 24 uur Waterstof Challenge?

24 uur met jouw team in één auto op waterstof door Europa! Onderweg punten scoren voor elke gereden kilometer, tankbeurt, bezocht land én door opdrachten op lokatie uit te voeren.

 

Waarom?

Het evenement is ooit ontstaan vanuit de simpele vraag: kun je effectief met een waterstofauto door Europa? De eerste editie in 2017 leverde het antwoord: ja, dat kan zelfs heel prima!

 

Waterstof mobiliteit

Door zelf te doen ontdek je meer dan achter een bureautje op je stoel te blijven zitten. Zo is het met dit avontuur ook. 

Waterstof voor mobiliteit is een goed idee. Het helpt de energietransitie op gang. En het fenomeen netwerkcongestie toont aan dat er een noodzaak is voor waterstof mobiliteit. 

 

Alleen promotie?

De 24 uur Waterstof Challenge is meer dan alleen waterstof promotie. 24 uur met een team in een beperkte ruimte door brengen doet iets met je. In een auto wijzen alle neuzen dezelfde kant uit. Er ontstaan bijzondere gesprekken.

The best team building ever!

Jan Rossner

Netwerken

Het evenement begon heel klein in 2017, met zes waterstofauto's aan de start. Al snel volgden meer edities. In 2019 werd een eerste Duitse editie georganiseerd, in 2021 zelfs een Scandinavische.

De netwerkcomponent werd steeds belangrijker. Bedrijven schrijven ook in vanwege de commerciële mogelijkheden: waterstof is een groeimarkt en deelname kun je slim uitbuiten qua exposure of het bezoeken van relaties.

 

Meer weten?

Als je geïnteresserd bent in dit evenement plannen we graag een Teams-overleg in om je vragen te beantwoorden!

Bezoek de website

Label

Onze merken