Aers Energy Tour 2024

In 2023 was de eerste editie. Fast Concepts is trots om voor de tweede keer de Aers Energy Tour te mogen organiseren.

Deze vindt plaats op zaterdag 29 juni 2024 in Aardenburg. Naamgevend partner is Aers Energy. Organiserend partners zijn Air Products en Zeeland Connect.

Voor dit evenement richtten we in nauwe samenwerking met onze partners een evenementwebsite in. We organiseren het evenement met het Rijdoor Gaming Platform en nemen het event management op ons.

 

Wat is het?

De Aers Energy Tour is een autospeurtocht met competitie-element. Deelnemers kunnen punten verdienen door in te checken op hot spots, vragen op te lossen en door deelname aan de pubquiz.

Wij organiseren deze met het in samenwerking met Heel Holland Speurt ontwikkelde Rijdoor Gaming Platform.

 

Over Aers Energy

Aers Energy is onderdeel van de AERS Groep en vertegenwoordigt meer dan 100 jaar aan ervaring in mobiliteit. Wij streven ernaar om de wereld een stukje schoner achter te laten dan we hebben gevonden. Elke dat zetten we kleine stappen om dit te bereiken, onder andere door het plaatsen van diverse laadpalen. Wij nemen het gehele traject van de laadpalenplaatsing voor onze rekening, van vergunningsaanvraag tot de operationele oplevering.

Bezoek de website van Aers Energy

 

Over Air Products

Schone waterstof is essentieel voor de energietransitie en voor het koolstofvrij maken van zwaar transport en industrie. Door miljarden te investeren in het opschalen van de productie van schone waterstof, laat Air Products de wereld zien dat we de technologie en expertise hebben om een schonere toekomst te genereren.

Bezoek de website van Air Products

 

Over Zeeland Connect

Zeeland Connect versterkt de concurrentiekracht van logistiek in Zeeland door ondernemers, kennisinstellingen en overheden te verbinden, kennis te delen en samen te werken.

Bezoek de website van Zeeland Connect

 

Ingediend door fastconcepts op