Een netwerkborrel waar je energie van krijgt

Na zo’n titanenstrijd als de 24H2 Challenge is het natuurlijk ook lekker om even samen te kunnen ontspannen. De deelnemers hebben onderweg veel andere waterstofprojecten gezien en ervaren. 

 

Waterstof = samenwerken

We hebben gemerkt dat we het netwerk optimaal benutten door na de finish op 7 oktober af te sluiten met een netwerkborrel en aansluitend diner waar je zéker weer nieuwe relaties, inspiratie én energie van krijgt!

Netwerken? Nieuwe kansen creëren? Als koplopers in waterstof sluiten we het meest innovatieve evenement in de waterstoftransitie uiteraard ook graag af met het netwerkevenement dat daarbij past.

 

Ook voor niet-deelnemers, trouwens

Ben jij actief met waterstof (of ben je van plan in deze markt vol kansen te stappen)? Dan is een netwerkborrel op het scherpst van de snede natuurlijk precies wat jou een flinke boost in de goede richting geeft. Ook als je niet aan de Challenge hebt deelgenomen. Wij willen interessante mensen, organisatie én ideeën graag met elkaar verbinden, dus grijp zeker deze kans.

 

Info

Datum: zaterdag 7 oktober 2023
Locatie: omgeving Alphen a/d Rijn, wordt zsm bekend gemaakt.

Programma: 16.00 ontvangst en borrel, aansluitend diner om 18.00.

Kosten: € 125,- per persoon, exclusief BTW. Je kunt je aanmelden via email: info@waterstofchallenge.nl. Na aanmelding ontvang je van ons meer informatie. Graag tot ziens op 7 oktober!

Ingediend door fastconcepts op