Op 8, 9 en 10 oktober kun je in gesprek met mij op het Waterstofpaviljoen van de Ecomobiel. Daar beantwoord ik vragen over het rijden op waterstof en promoot ik de Waterstof Challenge. Op donderdag 10 oktober 2019 verzorg ik om 11:15 uur een presentatie met als titel 'welke inzichten levert de Waterstof Challenge?'. Daarin vertel ik aan de hand van een aantal anekdotes over een aantal praktische zaken die we ontdekten.

Zero Emission | Ecomobiel is hét B2B-evenement voor professionals in duurzame mobiliteit en vindt plaats van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Op de beurs tonen de koplopers hun nieuwste oplossingen in mobiliteitsvraagstukken.

Men deelt er kennis en doet er zaken op het gebied van automotive, beleid, advies en onderzoek, licht-elektrische voertuigen (LEV), infrastructuur (laden, groengas en waterstof), stadslogistiek en urban mobility. De aankondigingsvideo is hier te zien.

Zero Emission | Ecomobiel vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als:

  • Vakbeurs Energie - over warmte, elektriciteit en energiebesparing
  • Industrial Heat & Power - over de industriële energievoorziening
  • PREFAB - over industrieel en modulair bouwen en renoveren

Gemene deler is de energietransitie: organisator 54events belooft ‘een integraal en compleet overzicht van oplossingen, kennis en innovaties’. Met een toegangsbewijs voor één beurs, bezoekt men gratis ook de andere: bezoekers hoeven zich slechts eenmalig te registreren.

Samen zijn ze goed voor 20.000 vierkante meter aan beursoppervlak in 6 hallen. Ongeveer 400 partners en exposanten zijn betrokken, die worden bezocht door zo’n 15.000 professionals. Op 16 podia vinden meer dan 120 seminars, workshops en congressen plaats.

Geïnteresseerden regelen hier een gratis ticket.

Contact

Dudokstraat 24
7425 CR Deventer

Email: info@fastconcepts.nl
Telefoon: +31 6 41 28 90 84

Algemene voorwaarden

Social Media

© 2018 Fast Concepts, Deventer. Alle rechten voorbehouden.