tesla model s

Top 10 Klassieke Auto’s

Arjan de Putter en Frits Coers verfilmen een Top 10 droomauto's uit de jaren '70 en '80.

Arjan De Putter

Arjan de PutterDe lol van Top 10 Klassieke auto’s zit hem niet alleen in het kennismaken en het beleven van mijn droomauto’s van weleer. Minstens zo leuk als het bewonderen van tientallen jaren oud design en constateren dat het allemaal nog prima rijdt, is het kennismaken met de eigenaren. Het zijn stuk voor stuk bijzondere mensen, die behalve een enorme passie voor auto’s allemaal een eigen verhaal hebben.

Het is een waar genot om naar hun verhalen te mogen luisteren en een hele eer om hun kostbare bezit te mogen gebruiken. En verder is het overigens vooral keihard werken, scripts schrijven, draaiboeken maken, locaties bekijken, grappen bedenken en teksten schrijven. Dankbaar werk overigens, want ook Frits legt de lat in alle opzichten steeds hoger en dat vertaalt zich in steeds mooiere beelden!

Ik kijk dan ook uit naar het volmaken van deze Top 10!


Frits Coers

Als fotograaf en filmmaker ben ik al een aantal jaren bezig met het vinden van mijn eigen stijl door het uitproberen van nieuwe dingen. Naast mijn werk als interaction designer bij Centraal Beheer en freelance fotograaf ben ik steeds bezig met allerlei projecten om nieuwe technieken en apparatuur uit te proberen.

Frits Coers

Creativiteit en out-of-the-box denken zijn twee kernwoorden die bij mijn projecten steevast van toepassing zijn. Het filmen van de top 10 klassieke auto’s is een grote uitdaging omdat iedere auto zijn eigen verhaal en (on)mogelijkheden heeft. Op allerlei manieren en vanuit alle hoeken worden de auto’s op foto en video vastgelegd.

Meer informatie: www.top10klassiekeautos.nl.

Contact

Dudokstraat 24
7425 CR Deventer

Email: info@fastconcepts.nl
Telefoon: +31 6 41 28 90 84

Algemene voorwaarden

Social Media

© 2018 Fast Concepts, Deventer. Alle rechten voorbehouden.