tesla model s

Fast Concepts op Ecomobiel

Fast Concepts op Ecomobiel

Op 8, 9 en 10 oktober kun je in gesprek met mij op het Waterstofpaviljoen van de Ecomobiel. Daar beantwoord ik vragen over het rijden op waterstof en promoot ik de Waterstof Challenge. Op donderdag 10 oktober 2019 verzorg ik om 11:15 uur een presentatie met als titel 'welke inzichten levert de Waterstof Challenge?'. Daarin vertel ik aan de hand van een aantal anekdotes over een aantal praktische zaken die we ontdekten.

ElektriciTijdrit

ElektriciTijdrit

Hoe maak je een spel van Elektrisch Rijden? Dat niet alleen leuk is voor de deelnemers, maar ook voor het publiek?

Of basis van de Wereldrecordpoging 48 uur Elektrich Rijden ontwikkelden we samen met Masters of Media een unieke app. Door daarmee een foto te maken, kunnen deelnemers punten claimen. De app geeft continu de positie van de deelnemers door. Daar door ontstaat een tijdlijn met route, foto's en puntentelling.

2e Europese Waterstof Challenge

2e Europese Waterstof Challenge

Het succes van de eerste Waterstof Challenge (2017) kreeg al snel een vervolg. Samen met WaterstofWerkt.nl organiseerde E-xpeditie.nl de tweede Europese Waterstof Challenge. Dit werd een ongekend succes: maar liefst 19 teams uit Nederland, België en Duitsland namen deel. Bekijk de video-impressie:

Team van der Linden verbetert wereldrecord waterstof elektrisch rijden

Wereldrecordpoging 24 uur waterstof elektrisch rijden

In 2016 organiseerden we een geslaagde wereldrecordpoging 48 uur elektrisch rijden waaraan 5 Tesla's deel namen. Twee daarvan verbeterden het bestaande record. In dat zelfde jaar wist een Duitser het 24 uurs record elektrisch rijden op 2.424 kilometer te brengen. Hoe presteert waterstof? Daarom organiseerden we een wereldrecordpoging waterstof elektrisch rijden.

Team Smart Mobility volgt clinic elektrisch rijden

Clinic Elektrisch Rijden

Clinic, relatiebeheer of teambuilding?

E-xpeditie.nl verzorgt clinics over elektrisch rijden. Vrijdag 26 januari verzorgden wij er één voor het Team Smart Mobiliity van de provincie Overijssel. Pouw Zwolle was gastheer. De visie van E-xpeditie.nl is dat je alle facetten zelf moet ervaren. Na een korte en pittige introductie gingen de deelnemers daarom op pad. Een impressie.

Waterstof Challenge 24 uur A1 Bedrijvenpark Deventer

24 uur waterstof challenge

Hoe maak je reuring rondom waterstof? Je organiseert een echte uitdaging! Voor het A1 Bedrijvenpark Deventer organiseerden we samen met WaterstofWerkt.nl een 24 uurs Waterstof Challenge.

Zes teams vertrokken op vrijdag 29 september vanaf het A1 Bedrijvenpark Deventer met de uitdaging om binnen 24 uur zo veel mogelijk kilometers te rijden, vulpunten te gebruiken en landen te bezoeken. Dat leverde heel veel publiciteit op: 

Werkgeversbijeenkomst Slim Reizen Stedendriehoek

Werkgeversbijeenkomst Slim Reizen Stedendriehoek

In opdracht van Slim Reizen Stedendriehoek verzorgde Fast Concepts een deel van de organisatie een werkgeversbijeenkomst bij Centraal Beheer in Apeldoorn. Fast Concepts dacht mee over de opzet van het programma en zette haar netwerk in bij de selectie van sprekers. Daarnaast verzorgde Fast Concepts de beschikbaarheid van demonstratie voertuigen.

Geel en Snel

Geel en Snel

Hoe vraag je aandacht voor een goed doel? Door iets opvallends te doen. Fast Concepts bedacht Geel en Snel, en vroeg daarmee aandacht voor mensen met autisme.

Top 10 Klassieke Auto’s

Top 10 Klassieke Auto’s

Arjan de Putter en Frits Coers verfilmen een Top 10 droomauto's uit de jaren '70 en '80.

E-race

E-race

Met een Tesla door Europa. Wie wil dit nou niet? Fast Concepts vroeg zich af of een elektrische auto in staat zou zijn om in minder dan 48 uur 3.000 kilometer af te leggen.

Pagina 1 van 2

Contact

Dudokstraat 24
7425 CR Deventer

Email: info@fastconcepts.nl
Telefoon: +31 6 41 28 90 84

Algemene voorwaarden

Social Media

© 2018 Fast Concepts, Deventer. Alle rechten voorbehouden.